Over ons

3 generaties vakmanschap

We schrijven 1980: vader en zoon Vannieuwenhuyze schaffen zich 2 feesttenten aan en bieden onderdak aan tal van feesten in de regio. 

In 1985 neemt de zoon, Carol Vannieuwenhuyze, samen met zijn vrouw, Ann-Lies Bonte, de zaak over en storten ze zich volop op de verhuur van feesttenten. Klantgericht werken staat hoog in het vaandel en op vraag van de klanten wordt het gamma al snel uitgebreid. Om dat gamma verder uit te breiden wordt een zeilmaker onder de arm genomen en begint men zelf tenten te produceren in eigen atelier. 

Eind jaren '80 beschikt het bedrijf over een uitgebreid gamma aan tenten, van groot tot klein, en beschikt het als 1 van de weinige tentenbouwers in de regio over de mogelijkheid om zelf tenten op maat van de klant te gaan produceren. Doordat Tenten Vannieuwenhuyze in staat is om zelf te produceren, wordt het bedrijf al snel als een betrouwbare partner ervaren. 

Doorheen de jaren '90 en 2000 blijft het gamma van Tenten Vannieuwenhuyze zich uitbreiden en blijft men steevast inzetten op de wensen van de klant. Door die klantgerichtheid verwerft het bedrijf naam en faam in het segment van de luxetenten. Tenten waarbij de klant van A tot Z de uitvoering kan gaan bepalen en het bedrijf zich verder kon onderscheiden door stiptheid, afwerking en klantgerichtheid.

In 2014 geven Carol en Ann-Lies de fakkel door aan hun zoon Mathieu en zijn vennoot Jeroen Verheye. Beide draaien al van jongs af aan mee in de zaak en zijn dan ook de geknipte personen om het levenswerk van Carol en Ann-Lies verder te zetten. 

Anno 2024 worden de waarden, die al meer dan 40 jaar gelden, dan ook nog steeds hoog in het vaandel gedragen: stiptheid, afwerking en klantgerichtheid. Na 40 jaar is het gamma er alleen maar groter op geworden, het bedrijf beschikt ondertussen over meer dan 15.000 vierkante meter aan tentmateriaal, waardoor er beter dan ooit op maat van de klant kan gewerkt worden.

 

Een project in gedachten?

Laat gerust iets weten, wij maken graag een afspraak bij ons of op locatie om alles te overlopen.