opstelling in zwaarlastvloer

Tentvloeren

Onze houten tentvloeren vormen een stevige en vlakke basis voor uw feest! 

Onze tentvloeren kunnen gebruikt worden als basis voor een tent maar kunnen even goed dienst doen als terras of ondergrond voor een tijdelijke constructie. Ons assortiment tentvloeren bestaat uit vlondervloeren, cassettevloeren en zwaarlastvloeren. 

Vlondervloer

Vlondervloer, in de volksmond ook wel losse vloer of planché genoemd, is een vloersysteem dat het niveau van de ondergrond volgt. De vloerpanelen haken zich in elkaar waardoor het geheel niet kan beginnen schuiven. Dit systeem is uitermate geschikt voor festivals, fuiven of grote sportevents. 


Cassettevloer

Een cassettevloer is uitermate geschikt wanneer de ondergrond niet vlak of toegankelijk is maar de gelegendheid wel een perfect vlakke en stabiele ondergrond vraagt. Met behulp van onze cassettevloeren toveren we een hobbelig en drassig weiland om tot een karaktervolle houten vloer waar perfect tafels en stoelen op kunnen geplaatst worden. Houten cassettevloeren zijn uitermate geschikt voor evenementen met een hogere graad van afwerking of wanneer de bevloering een langere tijd dient geplaatst te worden. 


Zwaarlastvloer

Zwaarlastvloeren vormen het neusje van de zalm onder de tentvloeren. Deze panelen hebben een afmeting van 5m bij 2,5m en wegen 550 kg per stuk. Door hun soortelijk gewicht en afmeting kunnen ze perfect dienst doen als verankering voor tentstructuren en hebben ze daarbovenop nog eens een groot draagvermogen. Hierdoor is het mogelijk om een wagen in de tent te plaatsen of nog beter: een foodtruck op het terras!

 

Op zoek naar een stevige basis?

Onze tentvloeren vormen de perfecte oplossing!