Luxetent Tenten Vannieuwenhuyze

Luxetenten

Jouw speciale dag: een huwelijk, jubileum van je bedrijf of een 'once in a lifetime'- event 

Je wil een setting die persoonlijk en uniek is, volledig afgewerkt volgens jouw smaak en voorkeur tot in de kleinste details. Dan is een luxetent de juiste keuze. Je tijdelijke feestlocatie wordt dan wel in canvas, glas en aluminium opgetrokken, maar dat merk je enkel tijdens de opbouw. Eenmaal de tent is afgewerkt kom je binnen in een exclusieve venue die is opgetrokken in de kleuren en materialen waar jij van houdt. 

Een feest, volledig naar jouw wens, is geen droomscenario

Je feest volledig uitwerken volgens jouw wensen. Klein of groot, sober of juist heel luxueus: jij kiest hoe het eruit moet zien en wij zorgen ervoor dat het gerealiseerd wordt. Je noden en wensen in combinatie met ons advies, vormen de basis. Samen met ons netwerk van preferred suppliers zorgen wij ervoor dat jouw droomfeest realiteit wordt. 

Klassiek of modern? Royaal of strak? Jij bepaalt!

Droom je van een feest met sierlijke kroonluchters en een klassieke drapage of ben je toch eerder te vinden voor een strakke aankleding in de Scandinavische stijl?  Een feesttent in luxe-uitvoering biedt je die vrijheid. We vertrekken van een 'naakte' tentconstructie en werken deze tot in detail af volgens de stijl die jij verkiest. 

Samen met onze preferred suppliers, stuk voor stuk experten in hun vak, zorgen we dat het plaatje volledig klopt en jij zorgeloos kan genieten van je feest. 

 

Jouw droomfeest in een luxetent?

Contacteer ons gerust!