Feesttent Tenten Vannieuwenhuyze

Feesttenten

Feesttenten zonder middenpijlers

Aluminium kadertenten vormen de basis voor onze oerdegelijke feesttenten. Ze bestaan in breedtes van 5m, 8m, 10m, 12m, 15m, 20m, 25m of 30m breed en zijn steeds per 5m verlengbaar. Deze tenten kunnen afgewerkt worden met baches al dan niet voorzien van vensters. Op zoek naar net dat tikkeltje meer: ook het dak van de tent kan afgewerkt worden in transparant zeil. 

Qua vloersysteem kunnen deze tenten uitgerust worden met losse vloer, een cassettevloer of een zwaarlastvloer. Wordt de tent op een vlak terrein geplaatst? Dan kan deze zelfs zonder vloerconstructie geplaatst worden. Onze kadertenten hebben een volledig vrije binnenruimte: er zijn geen middenpijlers of andere steunpilaren. 

Onze tenten kunnen ook uitgerust worden met een uitbouwsysteem. Hiermee beschik je over diverse aanbouwmogelijkheden voor een cateringgedeelte, kleedkamer, toog, kassa's, logistieke ruimte, ... volledig wind en waterdicht aangebouwd aan de hoofdtent. 

Een tentendorp volgens jouw behoeften

Kadertenten zijn schakelbaar waardoor ze perfect op maat van het beschikbare terrein of de regels inzake inname openbaar domein kunnen opgebouwd worden. Kies zelf het geheel dat je voor ogen hebt. Combineer tenten van verschillende types en maten. Met behulp van onze verschillende basiscomponenten bouwt u eindeloos en in alle richtingen verder, met breedtes die variëren van 5 tot 30 meter.

Het geknipte VIP-dorp voor jouw sportevent

Onze schakelbare kadertenten zijn ideaal voor allerhande evenementen: VIP-dorpen, exclusieve happenings en zoveel meer. De grote verscheidenheid aan componenten en maten vormen de kracht van ons unieke systeem. Je bouwt deze tenten letterlijk overal in, op, over en tussen. Het ruime assortiment afwerkingsmogelijkheden maakt het plaatje compleet. Cassettevloeren, met of zonder tapijt, gewone of sfeerverlichting, verwarming of volledige aankleding: jij kiest, wij leveren het. Huwelijk, recepties, personeelsfeest, opendeurdagen, bedrijfsopening, VIP-locaties,... voor iederen gelegenheid een passende oplossing. 

Klaar om jouw feesttent vorm te geven?

Contacteer ons gerust.