Tenten Vannieuwenhuyze

Feesttent wit

Feesttenten zonder middenpijlers

Comfortabele kadertenten vormen de basis voor onze luxueuze feesttenten. De kadertenten zijn 12m of 15m breed en steeds per 5m verlengbaar. Luxe-kadertenten zijn steeds wit, al dan niet voorzien van rechte panoramische vensters. Hun constructie bestaat uit zelfdragende aluminium spanten, zonder middenpijlers. Een minimale verankering volstaat. De zeilen in fraai wit PVC-zeildoek zijn volledig conform de opgelegde normen inzake brandveiligheid. Voor de vloerbekleding kies je tussen een losse bevloering of cassettevloer. Met ons uitbouwsysteem beschik je over diverse aanbouwmogelijkheden voor een cateringgedeelte, kleedkamer, toog, kassa's, ...

Een tentendorp volgens jouw behoeften

Het volledig zelfontwikkeld en uniek concept van schakelbare kadertenten vormt een dankbaar alternatief voor de grote feesttent. Of een aanvulling erop. Kies zelf het geheel dat je voor ogen hebt. Combineer tenten van verschillende types en maten. Vanuit een centraal gedeelte bouwt Tenten Vannieuwenhuyze een tent op maat. Met een zevental basiscomponenten bouwt u eindeloos en in alle richtingen verder. Met breedtes die variëren van 8 tot 3 meter. Zelfs twee meter is haalbaar, dus je vult ook de kleinste ruimte in met een kadertent.

Ook voor indoor VIP-dorpen

Onze schakelbare kadertenten zijn dus ideaal voor allerhande evenementen, VIP-dorpen, exclusieve happenings en zoveel meer. De grote verscheidenheid aan componenten en maten vormen de kracht van ons unieke systeem. Je bouwt deze tenten letterlijk overal in, op, over en tussen. Het ruime assortiment afwerkingsmogelijkheden maakt het plaatje compleet. Cassettevloeren, met of zonder tapijt, gewone of sfeerverlichting, verwarming of volledige aankleding: je kiest alles zelf, wij leveren het. Huwelijk, recepties, personeelsfeest, opendeurdagen, bedrijfsopening, VIP-locaties,... voor elk wat wils. Tenten Vannieuwenhuyze uit Ingelmunster bied je een optimale oplossing en een perfecte realisatie van jouw feest.

De geschikte tent voor uw feest?

Contacteer ons gerust.