Cassettevloer Tenten Vannieuwenhuyze

Accessoires

Decoratie & aankleding

Afhankelijk van je eigen smaak creëert Tenten Vannieuwenhuyze voor jou een totaalconcept. Een persoonlijke inbreng is de sleutel tot een gepersonaliseerd en geslaagd feest. Er zijn tal van mogelijkheden qua verlichting, keuze tapijt, drapage, kleuraccenten, ... Recent werd ons aanbod uitgebreid met stijlvolle LED-verlichting. Het lager energieverbruik van dit type verlichting is dan mooi meegenomen.

Vloeren

Er kan steeds gekozen worden, afhankelijk van het evenement, tussen losse bevloering en cassettevloer. Cassettevloer zorgt steeds voor een stabiele, volledig genivelleerde ondergrond voor jouw tent.

Toiletwagens

Voor een buurtfeest of bij de organisatie van een concert kun je eveneens rekenen Op Tenten Vannieuwenhuyze voor de installatie van de nodige sanitaire installaties. Onze toiletwagens zijn uiterst comfortabel en geschikt voor groepen van elke omvang. Bovendien kunnen ze aangebouwd worden aan de tent en volledig dichtgemaakt worden zodat jouw gasten bij slecht weer niet in de kou of regen staan.

Verwarming

Tenten Vannieuwenhuyze biedt ook individuele verwarmingstoestellen aan. Deze toestellen zijn zeer gemakkelijk in gebruik en kunnen naar jouw persoonlijke voorkeur al dan niet gedecoreerd worden.

De geschikte tent voor uw feest?

Contacteer ons gerust.